scrapmoment.com

På scrapmoments blogg finns den här månade en utmaning där man ska göra något att ha godis i. Jag har inte gjort boxar eller liknande innan, och tänkte att det kunde vara roligt att prova, och det var superroligt! Nu står en ultimate pro på önskelistan, för det här vill jag göra mer av!

Eftersom Mors Dag närmar sig gjorde jag en liten ask att ha lyxpraliner i, och ett matchande kort fick det också bli! Chokladen är dock min, jag får köpa ny till mamma precis innan, men vill ju inte riskera att så god choklad blir gammal!



På stämpeln som är från stämpelboden står det "Om jag fick välja mamma skulle jag välja Dig!" Gulligt värre va?




Tävlingen hittar du här http://scrapmomentblog.blogspot.com/search/label/p%C3%A5g%C3%A5ende%20t%C3%A4vling skynda dig så hinner du också göra ett bidrag!

Skissutmaning

Jag har gjort en LO utifrån en skissutmaning på svenskscrapbooking.se. Det var en riktigt rolig skiss som passade min stil helt perfekt!


Utmaning på Svenskscrapbooking

Jag är med på en tmaning på forumet på svenskscrapbooking.se, temat är Less Is More, och där tycker jag den här LO:n passar in.



Bilden föreställer mig när jag var liten, jag har tagit ett mönstrat papper, sedan har jag klistrat fast små blmmor i en halvcirkel runt bilderna, och avslutat med två större blommor. Texten är skriven med Peel Of stickers.


Lite nya kort

Jag har hunnit göra lite nya kort!

Till det här kortet har jag använt ett helt underbart papper från Kaisercraft, älskar verkligen deras serie med ugglor!



Lite dåligt kort, men det är ett Slidekort, och bilen snurrar när man lutar det åt sidan!




Det här kortet har jag gjort av ett papper jag köpt på Bokia, visst är det somrigt och fint?




Ett crisscross-kort med muffin!




Ännu ett baklsekort, toppen av kakan är ditsatt med en 3d-kudde för att ge lite mer liv åt kortet!


Kort i Fokus

Jag surfar ofta runt för att hitta inspiratiron när jag scrappar, och det här kortet är gjort från en skiss hos kortifokus.se

Ett litet grattiskort jag gjorde häromdagen


RSS 2.0